Onderhoud en reparatie

Betaalbaar onderhoud

U bent bij ons aan het juiste adres voor betaalbaar onderhoud en reparatie aan uw auto. Wij staan bij onze klanten bekend om onze snelle service en geen lange wachttijden.


APK

Voor de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid. Bij Autohuis De Jong is de APK-keuring gratis bij grote onderhoudsbeurt. Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt grote reparaties nodig zijn, dan stellen wij u vooraf eerst op de hoogte van deze kosten.


Camper APK

De APK-keuring is verplicht voor alle campers die 3 jaar of ouder zijn. Voor de APK-keuring van uw camper kunt u ook bij ons terecht. Onze werkplaats is uitgerust met een zware brug van 4 ton.


Schadereparatie

Een ongeluk is niet alleen heel erg vervelend, het komt meestal ook onverwacht en ongelegen. Is het nou blikschade of gaat het om een klein krasje, hiervoor kunt u ook bij Autohuis De Jong terecht. Na de schadetaxatie en overleg met de desbetreffende verzekerings-maatschappij, gaan wij voor u aan de slag. Bij het herstellen van autoschade worden meestal gebruikte (originele) onderdelen ingezet. Deze onderdelen zijn over het algemeen goed verkrijgbaar en bovendien scheelt u dit aanzienlijk in de reparatiekosten.